Home » Arrangementen » Workshops » Voetreflexzonemassage


Voetreflexzonemassage:
Als u het leuk vindt om te masseren of gemasseerd te worden, dan is de workshop voetreflexzonemassage waarschijnlijk iets voor u. Voeten zijn de spiegels van ons lichaam. Voor alle organen, klieren en spieren hebben we corresponderende drukpunten op onze voeten. Door het masseren van voeten oefenen we een gunstig invloed uit op de gehele mens. Voetreflexzonemassage wordt veel toegepast bij vermoeidheid, hoofdpijn, spier- en gewrichtspijn, menstruatiepijn, darmklachten en tegen stress en depressie. Tijdens de workshop leert u een aantal basisgrepen voor een eenvoudige voetmassage zodat u de massage ook thuis kunt toepassen. Na een korte demonstratie is het de bedoeling om elkaar te masseren. Omdat u op elkaar oefent geeft u niet alleen, maar ontvangt u ook en ervaart u hoe geweldig ontspannend de massage voelt.
Tijdsduur: 2 uur.
Kosten: € 37,50 p.p. inclusief de afternoon tea. De genoemde prijs is vanaf 8 personen.

Vanaf 8 personen is deze workshop en één van de tea-arrangementen te reserveren
Zelf meenemen: 1 handdoek en 1 deken, voor elke 2 personen 1 Lafumastoel (relaxte tuinstoel die je in ligstand kan zetten) en 1 hoeslaken.
De massages zijn het gehele jaar te reserveren van maandag t/m zaterdag.

De workshop (inclusief koffie en thee) wordt verzorgd op een mooie locatie in Dalfsen of in de directe omgeving. Voor de Afternoon of een High Tea bent u van mei t/m september bij ons van harte welkom. Als u het gehele arrangement (workshop en de Tea) wilt op een andere locatie, dan kan dat uiteraard ook.

De Afternoon of de High Tea wordt buiten de genoemde maanden voor u verzorgd op een mooie locatie in Dalfsen of in de directe omgeving.
U kunt ook lekker komen genieten van een ontspannende voetreflexzonemassage (15 minuten p.p.) in combinatie met één van de tea-arrangementen.

Meer info over de andere workshops:
 

De Stokte kadobon?

Voor een lunch, afternoon- of high tea bij ons vanaf € 10,-.
Te verkrijgen in de Theetuin of te bestellen via het formulier.
   

High Tea of Hapjes thuis?

Of op het werk en op de mooiste locaties in de omgeving kunnen wij de catering geheel verzorgen.