Puur lekker eten

Heerlijk, gevarieerd gezond & vers

Vechtdal lunch

Theetuin » Menukaart | Openingstijden | Omgeving
Geniet van onze Vechtdal lunch vanaf 8 personen met mooi weer op een idyllisch rustig plekje in de tuin, op de veranda of anders in onze sfeervolle binnenruimte.

 

Origineel, meer dan 10 jaar kwaliteit, gastvrijheid en een bijzondere plek

Alles wordt vers bereid en we maken zoveel mogelijk gebruik van producten uit onze tuin, uit het Vechtdal, biologische en fairtrade producten.

 

Vechtdal Lunch mogelijkheden
De lunch bestaat uit Puur Vechtdal licht meergranen en vers gebakken broodjes met Heileuver Boerenkaas, tonijnsalade en biologische vleeswaren, biologische zuivel, fairtrade koffie en biologische thee.
Prijs is € 10,95 p.p.

 

De lunch bestaat uit een stukje quiche, Puur Vechtdal licht meergranen en vers gebakken broodjes met Heileuver Boerenkaas, gerookte zalm en biologische vleeswaren, krentenwegge, biologische zuivel, fairtrade koffie, biologische thee en een glaasje verse jus d'orange.
Prijs is € 12,95 p.p.

 

De lunch bestaat uit een soep van het seizoen, een stukje quiche, salade van het seizoen, Puur Vechtdal licht meergranen en vers gebakken broodjes met Heileuver Boerenkaas, gerookte zalm en biologische vleeswaren, krentenwegge, dagvers fruit, biologische zuivel, fairtrade koffie, biologische thee en een glaasje verse jus d'orange.
Prijs is € 15,95 p.p.

 

Broodjes kunnen ook vervangen door of aangevuld worden met een broodje caprese, broodje roombrie of een broodje gezond.

 

Alles wordt vers bereid en we maken zoveel mogelijk gebruik van producten uit onze tuin, uit het Vechtdal, biologische en fairtrade producten.

 

Graag minimaal 2 dagen van te voren reserveren en vanaf 8 personen. Heeft u andere wensen? Het menu kan natuurlijk worden aangepast. De lunch kan bijvoorbeeld ook geheel vegetarisch zijn of compleet met een heerlijke huisgemaakte taart als dessert.

 

Wilt u als groep reserveren voor een Vechtdal lunch? Bel ons of vul het Contactformulier in.

 

Bij voorkeur contant of per pinpas betalen. Uw reservering is definitief als u per e-mail of telefonisch een bevestiging van ons ontvangt. De Theetuin is wel en de Theeschenkerij is niet rolstoeltoegankelijk.