Steigerhout

Tijdens deze workshop gaan we de techniek van het houtbranden en verf sponsen toepassen op de steigerhouten planken die klaar liggen. Er kan gekozen worden uit verschillende steigerhouten planken waar bijvoorbeeld een naambord, tekstbord, sleutelbord, staander etc. van gemaakt kan worden. Vervolgens gaan we op zoek naar inspiratie voor een mooie tekst. Deze tekst kan zelf bedacht worden of overgenomen worden uit de vele voorbeelden. Als de tekst bedacht is dan wordt deze op de plank gezet met potlood om vervolgens gebrand of geverfd te worden. Door het branden of sponsen van verschillende lettertypes en figuurtjes wordt de steigerhouten creatie geheel eigen. Met vele decoraties, kralen, linten, touw en houten figuren zal de creatie afgemaakt worden. Creatieve gezelligheid staat centraal tijdens deze workshop waar u de gemaakte creatie aan het einde mee naar huis neemt.

 

Kosten: € 54,50 p.p. (inclusief high tea in Rheeze en de gebruikte materialen).

Tijdsduur van de workshop: 3 uur. Vanaf 6 personen (met een maximum van ongeveer 20 personen) is deze workshop en één van de tea-arrangementen te reserveren.

 

Dit arrangement wordt verzorgd op de idyllische locatie van Deco & Events in Rheeze. Of u heeft de workshop in Rheeze en gebruikt u de high tea bij ons in Dalfsen, dan is de prijs € 49,50 p.p. Afstand Rheeze naar Theetuin is 30 km. Voor meer informatie of om te reserveren kunt u ons bellen of het contactformulier invullen.