Bijzondere belevenis

Prachtige tocht gas geven en genieten

 

Rondtouren in een Tuk-Tuk

De Thaise Tuk Tuk is een uniek overdekt vervoersmiddel die van uw dagje uit een bijzondere belevenis maakt. Zowel met zon als regen, de tuk tuk's kunnen ertegen. De Tuk Tuk Tea is van mei t/m september, maandag t/m zaterdag te reserveren.

 

TukTukTea

Bij aankomst op onze startlocatie in Rheeze zal de pret al beginnen onder het genot van een kopje koffie of thee. Terwijl u geniet van een lekkernij wordt u verteld wat u allemaal te wachten staat. Na een proefrondje op ons testparcours, gaat u bewapend met routekaart aan het tukken.

 

Het Vechtdal met zijn omliggende streken leent zich bijzonder goed voor mooie tochten. U maakt een prachtige tocht door de Oldemeijer, Rheeze, Beerze en Mariënberg. Door de bossen en langs de Vecht, u hoeft alleen nog maar gas te geven en te genieten.

 

Kosten: € 63,50 p.p.(inclusief high tea in Rheeze) of u gebruikt de high tea in Dalfsen, dan is de prijs € 58,50 p.p. Dit arrangement wordt verzorgd op de idyllische locatie van Vechtdal Express in Rheeze of u heeft de Tuk Tuk Tour vanaf de startlocatie in Rheeze en gebruikt daarvoor of daarna de high tea bij ons in Dalfsen.

Afstand Rheeze naar Theetuin is 30 km.

Vanaf 6 personen is Rondtouren in een TukTuk en de high tea te reserveren.

Voor meer informatie of om te reserveren kunt u ons bellen of het contactformulier invullen.