Dienblad, schaal, taartplateau etc.

Kies ontwerp en maak een uniek kunstwerk

 

Mozaïeken

Er staan verschillende voorbeelden uitgestald en er liggen verschillende ontwerpen klaar om te gebruiken. Na inspiratie opgedaan te hebben uit de vele voorbeelden, maken jullie een keuze uit het object en uit de vele kleuren tegels. Voorbeelden die gebruikt kunnen worden als object zijn bijvoorbeeld dienbladen, schalen, taartplateaus, etc.

 

Na de uitleg van de techniek gaat u aan de slag met de creatie. U kiest uw eigen ontwerp, de kleuren, knipt en plakt of graveert u tot een eigen uniek kunstwerk. Het kunststuk wordt tijdens de workshop afgewerkt en is klaar om mee naar huis te nemen.

 

Kosten: € 57,50 p.p. (inclusief high tea in Rheeze en de gebruikte materialen).

Tijdsduur van de workshop: 3 uur. Vanaf 6 personen (met een maximum van ongeveer 20 personen) is deze workshop en één van de tea-arrangementen te reserveren.

 

Dit arrangement wordt verzorgd op de idyllische locatie van Deco & Events in Rheeze. Of u heeft de workshop in Rheeze en gebruikt u de high tea bij ons in Dalfsen, dan is de prijs € 52,50 p.p. Afstand Rheeze naar Theetuin is 30 km. Voor meer informatie of om te reserveren kunt u ons bellen of het contactformulier invullen.