Koe expeditie

Altijd al nieuwsgierig geweest naar koeien? Kom dan eens kijken.

Ga met boerin Karin mee de wei in en maak kennis met haar grootste vriendinnen. We praten gezellig over koetjes en kalfjes en maken contact met de dieren. Kom genieten van het weidse groen, de ruisende bomen en de rust van de grazende kudde waar we even onderdeel van zijn.

 

Karin vertelt u graag over het leven van haar roodbonte koeien. Een degelijk hollands ras wat tegen een regenbuitje kan. Vanaf het vroege voorjaar tot december grazen zij dan ook in de kruidige weiden rondom de boerderij. De meest kalfjes worden buiten geboren tussen maart en oktober. Ze blijven enkele weken bij hun moeder in de kudde.

 

Ons kledingadvies: Onze koeien zijn niet altijd even flatteus, daarom is een oude spijkerbroek een goede keus. Uw kleding dient schoon te zijn, niet net gedragen op een andere boerderij. Daarnaast stevige schoenen of laarzen om lekker door de weilanden te struinen.

 

Kosten: € 31,- p.p. (inclusief afternoon tea)

Tijdsduur van de koe expeditie: 2 uur inclusief koffie of thee.

Afstand Koe expeditie lokatie naar Theetuin is 5 km. Vanaf 10 personen (kleinere groepen prijs op aanvraag) is dit en één van de tea-arrangementen te reserveren.

Voor meer informatie of om te reserveren kunt u ons bellen of het contactformulier invullen.