Home » Arrangementen » Workshops » Kaarsen maken


Kaarsen maken:
Laat u inspireren en maak bijzondere kaarsen tijdens deze workshop!

Bij aankomst in onze workshopruimte in Rheeze wordt u onder het genot van een kopje koffie/thee ontvangen. Vervolgens wordt er uitgelegd welke kaarsen er allemaal gemaakt gaan worden. Na inspiratie opgedaan te hebben uit de voorbeelden, wordt er gekozen voor een kleurenthema die in alle kaarsen wordt gebruikt. Als eerst gaat u aan de slag met het maken van een brokkelkaars. Er wordt uitgelegd hoe deze kaars gegoten moet worden. De brokken voor de brokkelkaars worden gemaakt en daarna de kleurwas bijgevoegd. Als de brokkelkaars staat uit te harden gaat u aan de slag met het dompelen van 2 dinerkaarsen. Zodra deze kaarsen hangen gaat u als laatste werken met bijenwas. Deze kaars die wordt gerold in de vorm die u het mooiste vindt.

De verschillende kaarstechnieken en materialen worden toegepast zodat u aan het einde van de workshop kaarsen maken niet alleen een prachtige set eigen gemaakte kaarsen heeft, maar ook de basiskennis voor het maken van kaarsen bezit. Een creatieve en gezellige workshop waarbij u een prachtige set kaarsen mee naar huis neemt.

Kosten: € 54,50 p.p. (inclusief high tea in Rheeze, het materiaal voor 1 brokkelkaars, 2 dinerkaarsen en 1 bijenwaskaars)
Tijdsduur van de workshop: ongeveer 3 uur

Vanaf 6 personen (met een maximum van ongeveer 10 personen) is deze workshop en de high tea te reserveren.
Dit arrangement wordt verzorgd op de idyllische locatie van Deco & Events in Rheeze voor € 54,50 p.p. of u heeft de workshop in Rheeze en gebruikt u de high tea bij ons in Dalfsen, dan is de prijs € 49,50 p.p.
Afstand Rheeze naar Theetuin is 30 km.

Klik op één van de voorbeeldfoto's voor een vergroting.


Meer info over de andere workshops
 

De Stokte kadobon?

Voor een lunch, afternoon & high tea of catering bij ons vanaf € 10,-
Te verkrijgen in de Theetuin of online te bestellen
   

Onvergetelijke activiteit?

Op & Top Vechtdaltour met GPS, boerengolf, varen op de Vecht, bamboebouwen of een verrassende toertocht in een tuk tuk.