Tochtje op een electric Dutchman, een Puch of een Solex

Korte tocht langs buurtschap Hessum en het dorpje Vilsteren. Met o.a. een kasteel, havezaten, bos en heide. Deze tocht is speciaal voor personen, die lekker ruim een uur (ongeveer 70 minuten) willen Solexen, op zonne-energie rijden op een coole electric Dutchman of tuffen op een Puch (zonder tussenstop) en daarna een uitgebreide afternoon tea of high tea (royaal) bij ons, vanaf 6 personen. Puchverhuur is mogelijk t/m 14 personen.

 

Alle dagen van de week mogelijk (mei t/m september) Afstand Solex/Puch/Electric Dutchman lokatie naar Theetuin is 3,4 km.

Kosten: € 38,50 p.p.(inclusief afternoon tea)

Kosten: € 47,50 p.p.(inclusief afternoon tea en Rondje Vechtdal op de Solex of op de Puch 2 1/2 uur inclusief een tussenstop.

Voor € 5,00 per solex/puch extra kunt u bij ons starten, dit is mogelijk vanaf 12 personen.

Vanaf 6 personen is het Rondje Vechtdal op de Solex, Electric Dutchman of Puch en één van de tea-arrangementen te reserveren.

N.B. Voor de Electric Dutchman is op dit moment nog niet te reserveren. Waarschijnlijk is dit mogelijk vanaf juni 2018. De RDW moet het voertuig eerst goedkeuren.

Eventueel uit te breiden met Proef het Vechtdal: Op bezoek bij Wijnerve Hessum en Heileuver Koeien-Kaas & Kunst tijdens het ritje op de Solex, Electric Dutchman of op de Puch. Deze proeftocht duurt 2,5 uur exclusief de afternoon of de high tea (royaal). Mogelijk vanaf 10 t/m 20 personen. Meer personen is mogelijk, dan wordt de groep gesplitst. Kosten: vanaf € 57,50 p.p. (ritje op de solex of puch, inclusief uitleg wijngaard, proefglas met vijf soorten heerlijke kaashapjes en de afternoon tea).

Vanaf 10 personen is Proef het Vechtdal en één van de tea-arrangementen te reserveren.

Voor meer informatie of om te reserveren kunt u ons bellen of het contactformulier invullen.