Tochtje op een electric Dutchman, een Puch of een Solex

Korte tocht langs buurtschap Hessum en het dorpje Vilsteren. Met o.a. een kasteel, havezaten, bos en heide. Deze tocht is speciaal voor personen, die lekker een uurtje willen Solexen, op zonne-energie rijden op een coole electric Dutchman of tuffen op een Puch (zonder tussenstop) en daarna een uitgebreide afternoon tea of high tea (royaal) bij ons, vanaf 6 personen. Puchverhuur is mogelijk t/m 14 personen.

 

Alle dagen van de week mogelijk (mei t/m september) Afstand Solex/Puch/Electric Dutchman lokatie naar Theetuin is 3,4 km.

Kosten: € 41,50 p.p. inclusief afternoon tea en uurtje rondtuffen.

Kosten: € 51,50 p.p. inclusief afternoon tea en Rondje Vechtdal op de Solex, Puch of Electric Dutchman 2 1/2 tot 3 uur inclusief een tussenstop (eventuele consumptie voor eigen rekening).

Voor € 5,00 per solex/puch/electric Dutchman extra kunt u bij ons starten, dit is mogelijk vanaf 12 personen.

Vanaf 6 personen is het Rondje Vechtdal op de Solex, Electric Dutchman of Puch en één van de tea-arrangementen te reserveren.

Eventueel uit te breiden met Proef het Vechtdal: Op bezoek bij Wijnerve Hessum en Heileuver Koeien-Kaas & Kunst tijdens het ritje op de Solex, electric Dutchman of op de Puch. Deze proeftocht duurt 2,5 uur exclusief de afternoon of de high tea (royaal). Mogelijk vanaf 10 t/m 20 personen. Meer personen is mogelijk, dan wordt de groep gesplitst. Kosten: vanaf € 59,- p.p. (ritje op de solex, puch of electric Dutchman, inclusief uitleg wijngaard, proefglas met vijf soorten heerlijke kaashapjes en de afternoon tea).

Vanaf 10 personen is Proef het Vechtdal en één van de tea-arrangementen te reserveren.

Voor meer informatie of om te reserveren kunt u ons bellen of het contactformulier invullen.