Lijst het in of maak een 3d kunstwerk

Bak je creatie thuis af

 

Doodle clay

Met Doodle Clay creëer je de leukste decoratie voor in je huis. Je maakt een creatie in de vorm van een huis of een hart of naar eigen idee. Lijst je creatie in, hang het op of maak een eigen 3D kunstwerk! Tijdens deze workshop leer je diverse technieken en toepassingen met de clay. De workshop is inclusief de Doodle-Clay koker. Daar wordt tijdens de workshop mee gewerkt. Voorbeelden genoeg. Je hoeft dus niet zelf van alles te bedenken. Wil je nog extra klei mee naar huis dan is dat tijdens de workshop te koop.

 

Voor thuis:

Bak je creatie af in de oven en je hebt een blijvend mooi resultaat. Dit kan in een normale keukenoven. Leg je kunstwerk in de oven. Oven op 130°C en ongeveer 30 minuten afbakken. Haal je kunstwerk uit de oven als de oven helemaal is afgekoeld.

 

Kosten:

€ 45,- p.p. (inclusief afternoon tea en de Doodle-Clay koker met 2 plakken klei, gereedschap, hartvorm en cijfers en letters).

Tijdsduur van de workshop: 2-2 1/2 uur. Vanaf 6 personen is deze workshop en één van de tea-arrangementen te reserveren.

De workshop wordt verzorgd op een mooie locatie in Dalfsen.

Voor meer informatie of om te reserveren kunt u ons bellen of het contactformulier invullen.