Home » Catering » Zakelijke Lunch


Hapjes & Quiches | High Tea | Zoete Taart en Gebak

De lunch voor bedrijven, scholen en instellingen is met zoveel mogelijk biologische, fairtrade en streekproducten bereid. Bijna alles is homemade en vers. Graag minimaal 1 dag van tevoren bestellen.
De vermelde prijzen zijn incl. 6% btw.

Vechtdal Zakelijke Lunch mogelijkheden
De lunch bestaat uit Puur Vechtdal licht meergranen en vers gebakken broodjes met Heileuver Boerenkaas, MSC Tonijnsalade en biologische vleeswaren, biologische melk en karnemelk.
Prijs is € 9,95 p.p.

De lunch bestaat uit een stukje quiche, Puur Vechtdal licht meergranen en vers gebakken broodjes met Heileuver Boerenkaas, MSC gerookte zalm en biologische vleeswaren, krentenwegge, biologische melk en karnemelk en een glaasje verse jus d'orange.
Prijs is € 11,95 p.p.

De lunch bestaat uit een soep van het seizoen, een stukje quiche, salade van het seizoen, Puur Vechtdal licht meergranen en vers gebakken broodjes met Heileuver Boerenkaas, MSC gerookte zalm en biologische vleeswaren, krentenwegge, dagvers fruit, biologische melk en karnemelk en een glaasje verse jus d'orange.
Prijs is € 14,95 p.p.

Broodjes kunnen ook vervangen door of aangevuld worden met een broodje caprese, broodje roombrie of een broodje gezond. Koffie, thee en servies kunnen ook worden geleverd. Vraag voor dit een vrijblijvende prijsopgave.

Alles wordt vers bereid en we maken zoveel mogelijk gebruik van producten uit onze tuin, uit het Vechtdal, biologische en fairtrade producten.

Heeft u andere wensen? De lunch kan bijvoorbeeld ook geheel vegetarisch zijn of compleet met een heerlijke huisgemaakte taart als dessert.

Binnen een straal van 10km bezorgen wij gratis bij een minimale bestelling van € 25,-. Bij een lager bedrag of buiten een straal van 10km rekenen wij een kilometervergoeding van € 0,35 per km. Afhalen is ook mogelijk.

Voor een vrijblijvende offerte of om te bestellen kunt u het formulier invullen en wij sturen u een bevestiging.

TOP
 

Onvergetelijke activiteit?

Op & Top Vechtdaltour met GPS, boerengolf, wandelen met de boswachter of een verrassende toertocht in een tuk tuk.
   

Op de solex?

Door het prachtige landschap rijden en daarna een high tea bij ons.